Loading map...

Zanimljiva kuća na Knežiji (Zagreb)

Zadarska, Knežija, Zagreb,
Grad Zagreb, 10000, Hrvatska
515.000,00 Prodaja
Kuća
  • 52
  • 0
  • 8 Sobe
  • 2 Kupaone
  • 240 m2
Fontana Agencija
Fontana Agencija
Kontaktiraj Agenciju

Opis

Na jednoj od najzanimljivijih dijelova Knežije smjestila se zanimljiva nekretnina koja nudi razne mogućnosti i namjene. Ono što odmah treba istaknuti da se sastoji od dvije odvojene nekretnine veće stambene kuće te dvorišnog objekta koji trenutno služi kao uredski prostor. Prvenstveno ova nekretnina bila bi idealna za sve koji žele u sklopu kuće raditi dodate poslovne djelatnosti.

Neke od mogućih kombinacija:
-kuća + uredski prostori u dvorištu (trenutno stanje)
-kuća + najam soba ili stana u dvorištu
-prenamjena i adaptacija obije nekretnine stanove/sobe za najam

Zbog dobrog stanja nekretnine i izgleda zemljišta, lokacija nije pogodna za izgradnju novog stambenog objekta već isključivo za kupnju u postojećem stanju sa manjim modifikacijama, odnosno prilagodbom korištenju nekretnina.

Ulična kuća je vrlo atraktivna i prostrana površine neto upisane površine od 175.18 m2 (dodatno još potkrovlje). Uz uličnu kuću dolazi i dvorišni objekt koji je površine 62.82 m2, koji se sastoji od prizemlja i kata. U prizemlju se nalaze jedna prostorija, prostor u kojem se nalazi odmor i wc, dok se na katu nalaze dvije prostorije i kupaonica (trenutno u funkciji ureda).

Sama kuća sastoji se od:
-prizemlja, kata i potkrovlja.

Na ulazu se nalazi hodnik iz kojeg se može ući u kuću ili u dvorište iza nje. U prizemlju se nalaze veliki dnevni boravak s dijelom za blagovanje, kuhinja i wc. Iz prizemlja na kat i u potkrovlje vodi stubište sa staklenom stijenom koje osigurava pregršt sunčeve svjetlosti. Na katu se nalaze tri spavaće sobe i kupaonica s wc-om. Potkrovlje se sastoji od jedne prostorije koja objedinjuje malu kuhinju, prostor za rad i odmor, odvojenu prostoriju koja može poslužiti kao spremište te kupaonice s wc-om.

Ispod kuće nalazi se podrum u koji se ulazi iz dvorišta iza kuće.

Kuća je zanimljivog dizajna, prostorije su prostrane i osvjetljene danjim svjetlom, a velika je prednost i dvorište koje se nalazi između kuće i dvorišnog objekta, dok se ispred kuće nalazi garaža i dodatno parking mjesto.

Cijena iznosi 515.000,00 EUR.
Kupac ne plaća agencijsku proviziju.

Dodatne informacije dostupne su mail-om ili na broj telefona. Više fotografija nekretnine je dostupno na zahtjev.

Sadržaj

Klima
Vrt
Internet
Spremište
Vodovod
Kanalizacija
Plin

Dodatne informacije

Godina izgradnje: 2000
Energetski certifikat: B
Javni prijevoz: Autobus, tramvaj
Parking: Garaža
Grijanje: Etažno plinsko centralno
Dokumentacija: Vlasnički list, građevinska dozvola, uporabna dozvola