Loading map...

Kupinečki Kraljevec – kuća s bazenom na odličnoj lokaciji

Kraljevečki brijegi, Brezovica, Zagreb,
Grad Zagreb, 10000, Hrvatska
€138 000,00 Prodaja
Kuća
  • 105
  • 0
  • 3 Sobe
  • 2 Kupaone
  • 140 m2
Fontana Agencija
Fontana Agencija
Kontaktiraj Agenciju

Opis

Na prodaju je kuća na odličnoj lokaciji na glavnoj cesti u mjestu Kupinečki Kraljevec. Površina kuće je 140 m2, te uz nju dolaze zidana garaža (32 m2) sa spremištem i 2 ulaza, 800 čhv voćnjaka i 800 čhv šume. Iza kuće nalazi se bazen površine 5×3.50 m

Donji kat kuće je površine 60 m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe, kupaonice s wc-om. Uz to postoji još jedna prostorija od 10 m2 u koju se ulazi izvana i u kojoj se nalazi rezervoar za ulje i peć za centralno grijanje.

Gornji kat kuće je također površine 60 m2 koji se sastoji od 2 sobe, kuhinje i manje kupaonice. Balkon površine 3 m2 gleda prema cesti, a terasa od 10 m2 orijentirana je prema voćnjaku i šumi. Katovi imaju odvojena brojila za električnu struju.

Potkrovlje je niže visine, te nije predviđeno za stanovanje.

Kuća je u vrlo dobrom stanju i može se koristiti za svakodnevno stanovanje ili kao vikendica. Podovi kuće su obloženi parketom, a stolarija je drvena sa duplim staklima i roletama. Nedavno su stavljeni novi krov, žljebnjaci, oluci i nadstrešnica sa staklom. Donji dio kuće je zidan izvana ukrasnim kvadrom, a iznutra je kant puna cigla radi izolacije. Gornji dio kuće je dijelom građen ciglama (kuapona i kuhinja), a dijelom od hrastovih planjki (dvije velike sobe), te je iznutra poptuno obložen lamperijom. Za gornji dio kuće postoje natkrivene stepenice koje vode do njega (ispred i bočno su zatvorene zatamnjenim staklom).

Ispred kuće nalazi se nadstrešnica za odmor i druženje.
U blizini kuće nalaze se autobusna stanica, trgovina, ljekarna, pošta i škola.

Priključena je na gradski vodovod i struju, iza kuće je iskopan i betoniran bunar dubine 25 m, dok je grijanje centralno na lož ulje. Moguće je koristiti i hidrofor koji je u funkciji, ali se trenutno ne koristi. Klima uređaji se nalaze na oba kata.

Vlasništvo je uredno.

Prodajna cijena iznosi 138.000,00 EUR.
Kupac ne plaća agencijsku proviziju.

Sadržaj

Balkon/terasa
Vrt
Spremište
Vodovod
Kanalizacija
Plin

Dodatne informacije

Godina izgradnje: 1976
Parking: Garaža
Grijanje: Kotlovnica na lož ulje
Dokumentacija: Vlasnički list, građevinska dozvola, uporabna dozvola