Loading map...

CENTURY 21 Lider nekretnine

Agencija
CENTURY 21 Lider Nekretnine
Mobitel
098 492 873
E-mail
info.lider@c21.hr

Specijalnosti

Stanovi, kuće, poslovni prostori, zemljišta

CENTURY 21 Lider nekretnine

O nama

Mi smo CENTURY 21 Lider nekretnine, dio smo franšize CENTURY 21 Hrvatska.

Posredovanjem u prometu nekretnina bavimo se profesionalno i uspješno od 2013.godine, a u 3. mjesecu 2020. godine poduzeće Animus – Lider Nekretnine,  uključile su se u prepoznatljiv brend CENTURY 21, kao najznačajnije i najpoznatije agencije u prometu nekretnina u svijetu,  koja posluje od 1971.g. u više od 80 zemalja i više od 8000 franšiznih ureda.

Surađujemo sa našim partnerima, javnim bilježnicima, odvjetnicima, javnim službama, klijentima i poslovnim suradnicima, te stvaramo pouzdani tim koji ima zajednički interes  uskladiti potrebe i želje kupaca i prodavatelja.

Posebno bi istaknuli dugogodišnju suradnju sa Bankama u RH i Austriji, te spremnost i želju za stručnom  pomoći koja je potrebna u rješavanju stambenih kredita.

U složenom postupku kupoprodaje vodimo Vas kroz cijeli proces kupoprodaje ( razgled nekretnine, odabir nekretnine, pregovaranje o cijeni, suradnja s bankama, potrebna dokumentacija, primopredaja nekretnine,  itd.) do  upisa Vas kao novog vlasnika nekretnine.

Vizija i cilj  nam je postati LIDER na tržištu nekretnina u Zadarskoj županiji pa i šire, postići maksimalno zadovoljstvo Kupaca i Prodavatelja, osigurati potpunu transparentnost i sigurnost za sve koji žele kupiti ili prodati nekretninu.

Kontakt