Agencije

Pronađi agenciju

Pronalazak nekretnine ponekad nije jednostavan zadatak, čega smo svjesni od samih početaka našeg poslovanja. Portal Metar kvadratni na jednom mjestu okuplja posrednike u prometu nekretnina koji su stvorili raznovrsnu ponudu nekretnina, gdje svatko može pronaći nešto za sebe. Na portalu se nalaze samo oglasi na kojima možete pronaći sve informacije o nekretnini koja vas zanima, dok će pregledne i profesionalne fotografije prikazati postojeće stvarno stanje nekretnine. Nije dozvoljeno postavljanje više od jednog oglasa za svaku nekretninu, dok se agencijska provizija naplaćuje samo od prodavatelja.

Metar kvadratni surađuje samo s provjerenim i pouzdanim posrednicima, odnosno agencijama za nekretnine koje oglašavaju svoju ponudu na portalu. Na jednom mjestu smo okupili stručnjake na području nekretnina koji svom poslu pristupaju ozbiljno i profesionalno. Izuzetno nam je važno surađivati samo s agencijama za nekretnine i posrednicima koje smo prethodno provjerili, a koji su upisani u Registru posrednika u prometu nekretnina, odnosno u Imenik agenata posredovanja u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. Svi posrednici i agencije za nekretnine upoznati su s pravilima korištenja i oglašavanja na portalu, te su dužni pridržavati ih se.

Ako na našem portalu želite oglasiti svoju ponudu nekretnina, molimo zainteresirane agencije za nekretnine te posrednike da nam se jave putem kontakta.

hattiemassie@gmx.net
fostertorot@email.com
ambroseparadis@protonmail.com
trishaantone@mail.ru
paigehixson@yandex.com
CENTURY 21 Futura
091 222 2276
info.futura@c21.hr
CENTURY 21 Habilius
099 446 11 11
info.habilius@c21.hr
CENTURY 21 Lider Nekretnine
098 492 873
info.lider@c21.hr
CENTURY Mega Lux
098 304 111
info.megalux@c21.hr